درمان سرد مزاجی در زنان دکتر خیراندیش
شاید سرد مزاج بودن مشکل بسیاری از افرادی که این مقاله را میخوانند باشد. به طور کلی این مشکل به معنی ارگاسم نرسیدن یا عدم ارضاء در رابطه جنسی است. سرد مزاجی فقط در زنان اتفاق نمیافتد بلکه در مردان هم کم و بیش دیده میشود. به عبارت دیگر سرد مزاج بودن یعنی لذت نبردن از رابطه جنسی که یک اختلال شایع در میان زنان محسوب میشود. در این مقاله قصد داریم به تقویت و درمان سرد مزاجی زنان بپردازیم، ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.
علت سرد مزاج بودن زنان چیست؟
سرد مزاج بودن در واقع یک نوع عاملی است که مانع لذت بردن از رابطه جنسی و ارضاء میشود. اختلال عملکرد جنسی در بانوان بسیار شایع بوده و در ادامه به مواردی که باعث به وجود آمدن این مشکل میشود را مورد بررسی قرار میدهیم.
- اشتیاق به رابطه: اگر میل جنسی کم باعث ناراحتی شود، در واقع این عامل ایجاد کننده سرد مزاجی محسوب میشود.
- تحریک شدن: در برخی مواقع فرد آمادگی کامل برای برقراری رابطه جنسی دارد اما ذهن و بدن آن برای انجام این کار دچار اختلال شده، در این صورت باید گفت ترشحات واژن به درستی انجام نشده است.
- ارگاسم: شاید یک شخص در رابطه جنسی لذت بسیاری داشته باشد اما ارگاسم رسیدن برای آن دردسرساز باشد.
- درد داشتن: برخی افراد به دلایل یک سری مشکلات هنگام رابطه جنسی احساس درد دارند و این تنها در ناحیه تناسلی ایجاد میشود.
درمان سرد مزاجی در زنان
درمان سرد مزاجی در بانوان به علت و علایم آن بستگی دارد. بنابراین روش و یا درمانهای در طب سنتی برای آن وجود دارد. برای درمان سردی مزاج به مواردی که در ادامه گفته شده توجه کنید.
- آموزش جنسی: برخی افراد باورهای اشتباهی درباره رابطه جنسی دارند که موجب سردی آنها نسبت به این مسئله خواهد شد. برای نمونه؛ عدهای گمان میکنند هدف از فعالیتهای جنسی دست یافتن به ارگاسم است یا بانوان فقط از طریق دخول واژینال ارگاسم را تجربه میکنند. بنابراین بر طرف کردن این مسئله و باورهای غلط تاثیر مثبتی در درمان میگذارد.
- بهبود وضعیت روانی: منطور از وضعیت روانی داشتن یک سری مشکلات از قبیل، اعتماد بنفس، اضطراب، افسردگی، استرس شدید، احساس گناه داشتن و… است که توسط درمانگر باید رفع شود. به نظر شما بر طرف کردن کدام مشکل باعث درمان سرد مزاجی میشود؟
- مشاوره و رابطه: اگر مشکلات روحی، روانی و جسمی درمان نشود روی اعتماد، جذابیت و حتی تمایلات شما به انجام رابطه تاثیر مثبتی میگذارد. در چنین شرایطی کمک گرفتن از مشاوره و گفتوگو با آن در حل مشکل سرد مزاجی موثر است.
- هورمون درمانی: برخی افراد به دلیل پایین بود سطح هورمون استروژن یا میزان ترشحات، این هورمون را به صورت موضعی یا خوراکی به فرد تجویز میکنند.
- ورزش کف لگن: از دیگر درمانهای سردی مزاج میتوان به تمرینات کف لگن که جهت تقویت لگن انجام میشود اشاره کرد.
- انجام تمرینات فیزیکی: در این ورزش هدف انعطافپذیری لگن است که بیشتر برای افراد مبتلا به بیماری واژینیسموس توصیه میشود. نحوه عملکرد این ورزش به گونهای است که ابتدا یک وسیله بازکننده ترجیحا پلاستیکی وارد واژن میشود که به شل شدن عضلات کف لگن تاثیر بسیاری میگذارد. یک نکته مهم، سایز این وسیله پلاستیکی با توجه به میزان توانایی فرد در هر تمرین افزایش مییابد تا هنگام رابطه جنسی هیچگونه دردی نداشته باشد.
- جراحی : اگر ساختار مهبل یا درون واژن مشکل داشته باشد، تنها راه عمل جراحی است. این مشکل در بانوان اغلب به دلیل زایمان و در مردان به علت ختنه کردن اتفاق میافتد. به طور کلی فرد با توجه به تفاوتهای ساختاری از زمان تولد تا کنون نیاز به جراحی دارد.
- دارو درمانی: برای درمان سریع سرد مزاجی در بانوان میتوانید از داروهایی از جمله برملانوتید، فلیبانسرین، ویاگرا زنانه و نوشیدنیهای گیاهی استفاده کنید. البته این داروها باید توسط پزشک متخصص تجویز شود چرا که روی عملکرد جنسی تاثیر بسیاری میگذارد.
درمان سرد مزاجی در زنان به کمک طب سنتی دکتر خیراندیش
در این قسمت به بررسی خوراکی و غذاهایی پرداختهایم که زنان با خوردن آنها میتوانند میل جنسی خود را تقویت کنند. برای دریافت نتیجه بهتر باید از این دستور به مدت چندین ماه استفاده کنید. در ادامه به مواردی اشاره میکنیم که مصرف آنها به تقویت قوای جنسی در زنان تاثیر مثبتی میگذارد. این موارد به شرح زیر است؛
- غذاهایی که سرشار از نخود، آبگوشت و… است را در لیست برنامه غذایی خود بگنجانید.
- تف دادن پیاز در روغن زیتون به همراه خرما و تخم مرغ، یکی از بهترین تقویتکنندههای میل جنسی در بانوان به شمار میرود.
- استفاده از قطره بهار دو دکتر خیراندیش
- استفاده از شربت تقویت جنسی بانوان دکتر خیراندیش
- از مصرف غذا و نوشیدنیهای سرد مزاج همانند؛ لبنیات، گوشت مرغ، ترشی، گوشت قرمز، نوشیدنیهای حاوی کافئین، نوشابه و…. به شدت پرهیز شود.
- حتما از غذاهای گرم مزاج مثل؛ گوشت بقلمون، گوسفند، ارده شیره و… در طول روز برای تقویت قوای جنسی استفاده کنید.
- در ایام پاکی مصرف یک لیوان عرق یا دمنوش رازیانه فراموش نشود.
- پیش از مقاربت عسل میل کنید تا جذب بدن شود در غیر این صورت مصرف آن بی فایده خواهد بود.
- یکی از غذاهای خوشمزه که بسیاری از افراد با دستور مخت آن آشنایی دارند، حلیم است. حلیم جزء غذاهای تقویت کننده میل جنسی بوده و به همبستر شدن کمک میکند.
- در میان میوهها، هویج زردک به رفع اختلال در میل جنسی کمک کرده و باعث تقویت آن میشود.
- بسیاری از افراد از رنگ مشکی به شدت بیزار هستند زیرا؛ مشکی باعث ضعیف شدن چشم و ناتوانی در میل جنسی میشود و فرد را افسرده میکند. بنابراین برای تقویت این مشکل از پوشیدن کفش یا لباس مشکی خودداری کنید.
نتیجهگیری
در این مقاله توانستیم به بررسی موضوع درمان سرد مزاجی زنان به گفته دکتر خیراندیش بپردازیم. امروزه به دلیل نامناسب بودن خوراکی های مصرفی سرد و بی میل شدن افراد نسبت به رابطه جنسی بسیار کاهش یافته و این مشکل در بانوان شایعتر است. برای بهبود یا درمان سرد مزاجی میتوانید از خوراکیهای مزاج گرم استفاده کنید تا از حالت تانوانی و بی میلی خارج شوید. البته درمان گیاهی به گفته دکتر خیراندیش تاثیر آن نسبت به داروهای شیمیایی بسیار است. بنابراین اگر نکتهای در این مقاله از قلم افتاده است در انتهای مقاله با مجموعه ما به اشتراک بگذارید.