آموزش آشپزی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

خوراک لوبیا چیتی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در رستوران ها و منازل با طعم های مختلفی تهیه می شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و ساده با قارچ را به شما آموزش دهیم. این دستورالعمل شامل دستور تهیه خوراک لوبیا چیتی رستورانی است که با استفاده از قارچ، طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

موارد مقدار
لوبیا چیتی 2 لیوان
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
قارچ 250 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

ابتدا لوبیا چیتی ها را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود. برای این کار، لوبیاها را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن ها آب سرد بریزید. سپس، کاسه را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید لوبیاها به مدت حداقل 6 ساعت خیس بخورند.

بعد از خیساندن، لوبیا ها را آبکشی کنید و در قابلمه ای مناسب بریزید. به لوبیا ها آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و لوبیا ها را به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که نرم شدند، بپزید.

در این زمان، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس، پیاز را در روغن کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر را نیز پوست بگیرید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود و طعم آن آزاد شود.

قارچ ها را تمیز کنید و به صورت ورقه ای یا به دلخواه خرد کنید. قارچ ها را به مواد اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس، مواد را به قابلمه لوبیا اضافه کنید.

به خوراک لوبیا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید. سپس، آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خوراک لوبیا به مدت 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم پخته شود تا طعم ها به خوبی به هم آمیخته شود.

خوراک لوبیا چیتی با قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان تازه، برنج یا سالاد سرو کنید.

نکات مهم در تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

  • قبل از اضافه کردن لوبیا به قابلمه، می توانید برای طعم بهتر، مقداری ادویه مانند پودر کاری یا دارچین به آن اضافه کنید.
  • می توانید برای طعم دهنده تر شدن خوراک، قبل از اضافه کردن لوبیا به قابلمه، کمی رب انار یا آب انار به مواد اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از چسبیدن لوبیا ها به کف قابلمه، در حین پخت، آن را مرتب هم بزنید.
  • می توانید برای تزیین خوراک لوبیا چیتی با قارچ، از جعفری خرد شده یا سبزیجات تازه، مانند شوید یا ترخون استفاده کنید.
  • خوراک لوبیا چیتی با قارچ، یک غذای مقوی و خوشمزه برای وعده های مختلف، از جمله صبحانه و ناهار، می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا