طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی خوشمزه به روش مجلسی
غذاهای ایرانی نه تنها بسیار خوش طعم هستند، بلکه فایده زیادی برای سلامتی دارند. از این رو تصمیم گرفتیم که در این نوشتار شما را با یک غذای اصیل ایرانی که در آن از مواد مفیدی همچون اسفناج و گوشت استفاده می شود، آشنا کنیم. برای اینکه طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی خوشمزه به روش مجلسی را به خوبی یاد بگیرید و در کنار خانواده یک وعده غذای مقوی بخورید، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید.
مواد مورد نیاز
جهت پخت این غذا برای 3 نفر به مواد زیر احتیاج دارید.
- برنج آبکش شده: ۲ پیمانه
- اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- شوید خشک: ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران: ۴ قاشق غذا خوری
- زردچوبه: نصف قاشق غذا خوری
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل: ۱ قاشق چای خوری
- گرد غوره: ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای گوشت قلقلی
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
- آرد نخودچی: ۱ قاشق غذا خوری
- سیر رنده شده: ۱ الی ۲ حبه
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل: ۱ قاشق چای خوری
- چاشنی گوشت: ۱ قاشق چای خوری
- گردو و آلو: برای داخل قلقلی ها به مقدار لازم
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی
برای پخت این غذا مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته، آرد نخودچی، سیر رنده شده، نمک، فلفل و چاشنی گوشت را درون یک ظرف بریزید. اکنون این مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
محتویات ظرف را 10 دقیقه ورز دهید. حالا مواد را برای قلقلی کردن به قسمت های مساوی و تقریبا کوچک تقسیم کنید. تمام مواد را به همین صورت با دست تان قلقلی کنید و درون هر گوشتی که با دست گرد کرده اید مقداری گردو و آلو بریزید. سپس آن ها را درون یک سینی بگذارید.
مرحله سوم
گوشت های قلقلی شده را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس درون یک تابه مقداری روغن ریخته و روی شعله گاز قرار دهید. بعد از 30 دقیقه گوشت قلقلی ها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل تابه سرخ کنید.
سایر مراحل
در ادامه مراحل زیر را نیز انجام دهید.
مرحله چهارم
درون یک تابه دیگر روغن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید که روغن داغ شود. اکنون پیازهایی را که خرد کرده اید داخل تابه بریزید و سرخ کنید. وقتی که پیاز داغ شما آماده شده، اسفناج هایی را که خرد کرده اید درون پیازها ریخته و آن ها را نیز سرخ کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که آب اسفناج ها خشک شود.
مرحله پنجم
نمک، فلفل و گرد غوره را نیز داخل پیازها و اسفناج ها بریزید و آن ها را تفت دهید. اکنون گوشت قلقلی هایی را که تقریبا سرخ شده اند، درون پیاز و اسفناج بریزید. زعفران را نیز به مواد اضافه کنید و آن ها را تفت دهید.
مرحله ششم
حرارت را کم کنید و مواد را تفت دهید. چند دقیقه این کار را ادامه داده و سپس شعله گاز را خاموش کنید. اکنون باید مواد درون تابه را در بین برنجی که آبکش کرده اید به شکل لایه لایه بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. صبر کنید تا برنج شما دم بیاید. نوش جان.
کلام پایانی
برای اینکه غذا به خوبی بپزد باید مراحل را کاملا به ترتیب و دقیق انجام دهید. آیا شما در شهرتان این غذا را به همین شکل یا به صورت دیگری می پزید؟ خوشحال می شویم که رسپی مخصوص شهر خودتان را برای ما بنویسید. به نظر شما چه نکته دیگری را می توان به طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی اضافه کرد؟ منتظر کامنت هایتان هستیم.