آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

برای اینکه یک کدبانوی حرفه ای شوید، بهتر است که با دستور تهیه غذاهای متنوعی آشنا باشید. از آنجایی که غذاهای ایرانی و سنتی طرفداران زیادی دارند، تصمیم گرفتیم که شما را با یکی از محبوب ترین آن ها آشنا کنیم. برای اینکه طرز تهیه آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی را به خوبی یاد بگیرید، تا انتهای این نوشتار همراه ما باشید. 

مواد لازم

جهت پخت این غذای لذیذ برای 4 نفر، به مواد زیر احتیاج دارید.

  • ران و سینه مرغ: ۳ تکه
  • لپه: ۱ لیوان
  • بلغور گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • مرزه خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت لپه و مرغ

در ادامه مراحل پخت این غذا را به شما توضیح خواهیم داد.

مرحله اول

لپه ها را در یک پیمانه آب قرار بدهید و بگذارید که حداقل دو ساعت خیس بخورند. اکنون پیاز را به شکل نگینی برش دهید و با مقداری روغن در دیگ تفت دهید. باید پیاز را تا جایی سرخ کنید که حالت شفاف پیدا کند.

مرحله دوم

در این مرحله زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به پیازها اضافه کرده و یک دقیقه آن ها را تفت دهید تا به خوبی مخلوط شوند. اکنون می توانید گوشت مرغ را به شکل خرد شده یا تکه ای داخل دیگ بریزید.

مرحله سوم

بعد از اینکه مرغ به خوبی سرخ شد و رنگ آن تغییر کرد، لپه های آبکشی شده را داخل دیگ ریخته و آن ها را با سایر مواد تفت دهید. رب گوجه فرنگی را نیز درون دیگ بریزید و تا جایی که خامی اش گرفته شود، آن را تفت دهید.

مرحله چهارم

4 لیوان آب درون دیگ بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به نقطه جوش برسد، بعد از اینکه به جوش آمد، شعله گاز را کم کنید. اجازه دهید که مرغ و لپه بپزند. سیب زمینی و بلغور گندم را نیز داخل دیگ بریزید.

مرحله پنجم

با استفاده از یک چنگال در لیمو عمانی ها سوراخ ایجاد کرده و آن ها  را 15 دقیقه در ظرف آب جوش بگذارید. این کار باعث می شود که تلخی آن ها گرفته شود. 30 دقیقه قبل از اینکه مواد آبگوشت جا بیفتد، لیموها را به محتویات دیگ اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد از اینکه مواد پخته شد، آن را تست کنید. در صورت نیاز می توانید نمک و فلفل و زردچوبه بیشتری داخل آبگوشت بریزید. بعد از این کار، مرز خشک را با دست تان به خوبی پودر کنید و داخل دیگ بریزید.

کلام پایانی

دقت کنید که باید تمام مراحل را به ترتیب و کاملا دقیق انجام دهید تا غذای شما طعم خوبی بگیرد و جا بیفتد. آیا شما روش دیگری برای پخت این غذا سراغ دارید؟ پیشنهاد می کنید که چه نکته دیگری را  به طرز تهیه آبگوشت لپه و مرغ اضافه کنیم؟ منتظر کامنت های شما عزیزان هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا