نوشیدنیآموزش آشپزی

طرز تهیه آب هندوانه خانگی مجلسی و خوشمزه در منزل

آب هندوانه یک نوشیدنی بسیار خوش طعم است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. برای مثال این نوشیدنی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، موجب افزایش متابولیسم می شود، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، به سلامت قلب کمک می کند، مانع سوء هاضمه می شود، برای سنگ کلیه مفید است و… . از این رو تصمیم گرفتیم که طرز تهیه آب هندوانه خانگی مجلسی و خوشمزه در منزل را به شما عزیزان آموزش دهیم.

دستور تهیه آب هندوانه

برای درست کردن این آبمیوه به مواد زیر نیاز دارید.

  • هندوانه کوچک: یک عدد
  • خاک قند یا شکر: یک قاشق غذا خوری
  • یخ قالبی: به مقدار نیاز

مرحله اول

هندوانه را بشویید و آن را به صورت شتری با چاقو ببرید. برای اینکه بتوانید دانه های آن را به راحتی و سریع خارج کنید، یک خلال دندان تهیه کرده و با آن دانه ها را بیرون بیاورید.

مرحله دوم

پوست اسلایس های هندوانه را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید. اگر دستگاه شما کوچک است، اجازه دهید که تکه های میوه به میزانی که حجم شان کم شود، توسط تیغه مخلوط و له شوند. سپس شکر یا خاک قند را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

اگر مخلوط کن شما بزرگ است، می توانید همان ابتدا شکر را همراه با هندوانه داخل مخلوط کن بریزید. اجازه بدهید که شکر به خوبی با هندوانه مخلوط شود. سپس یخ را درون آن بریزید.

مرحله چهارم

به قدری مواد را میکس کنید که یخ کاملا خرد و پودر شود. آب میوه شما آماده است. برای سرو آن بهتر است از لیوان های پایه بلند استفاده کنید و برای تزئین روی آن برش های هندوانه، لیمو یا هر چیز دیگری که دوست دارید، بگذارید. به نظر شما می توانیم نکته دیگری به طرز تهیه آب هندوانه اضافه کنیم؟ خوشحال می شویم که نظرات خود را برای ما بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا