نوشیدنیآموزش آشپزی

طرز تهیه آبلیمو طبیعی و گرفتن تلخی و جلوگیری از کپک زدن

معمولا از آب لیمو به عنوان چاشنی در غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود اما علاوه بر اینکه طعم خوبی به مواد غذایی می دهد، فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد. به همین خاطر در این نوشتار می خواهیم طرز تهیه آبلیمو طبیعی و گرفتن تلخی و جلوگیری از کپک زدن را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه آبلیمو خانگی

موادی که نیاز دارید 5 کیلوگرم لیمو ترش است.

مرحله اول

لیموهایی که ترکیبی از رنگ سبز و زرد هستند را تهیه کنید. دقت داشته باشید که لیموهای زرد رنگ آبلیمو را تلخ می کنند و اگر فقط سبز باشد احتمال دارد که خیلی آبدار نباشد.

مرحله دوم

ابتدا لیموها را به خوبی بشویید. نکته ای که باید بدانید این است که اگر آن ها را به مدت یک روز بگذارید تا پوست شان خشک شوند، آب بیشتری می دهند.

مرحله سوم

آب لیموها را با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری برقی یا دستی بگیرید و سپس آن را از یک ظرف صافی رد کنید.

مرحله چهارم

پالپ میوه را دور نیندازید، می توانید آن ها را داخل کیسه فریزر بگذارید و برای تهیه شربت آبلیمو استفاده کنید. سپس آب لیمو را داخل ظروف شیشه ای بریزید. توصیه می شود که آن ها را در یخچال نگهداری کنید.

نکات تهیه آبلیمو

در ادامه چند نکته طلایی برای تهیه آبلیمو را به شما خواهیم گفت.

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو

یکی از مشکلاتی که افراد از آن شکایت می کنند، کپک زدن آبلیمو است. توجه داشته باشید که اگر چنین موردی را مشاهده کردید نباید آن را مصرف کنید. به خصوص استفاده آن برای کودکان و افرادی که دچار مشکلات معده هستند می تواند خطرناک باشد. برای اینکه آبلیمو شما کپک نزند موارد زیر را رعایت کنید.

  • استفاده از ظروف شیشه ای: به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید. همچنین دهانه ظروف شما باید تنگ باشند زیرا از این طریق اکسیژن کمتری وارد آبلیمو می شود.
  • بطری های تیره: این کار کمک می کند که نور کمی وارد آبلیمو شود و کیفیت آن نیز کاهش پیدا نکند. اگر ظرف های تیره ندارید روی بطری ها یک پارچه یا پلاستیک تیره بگذارید.
  • ضد عفونی: قبل از استفاده از بطری ها، آن ها را به خوبی بشویید و اجازه دهید که خشک شوند. ظروف را نیز به صورت کامل با آبلیمو پر نکنید و بگذارید که بطری دو یا سه سانت خالی باشد.
  • پاستوریزه کردن: شیشه هایی را که داخل آن آبلیمو ریختید، چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.
  • نحوه بستن در: قبل از اینکه در ظرف را ببندید، روی دهانه آن یک پارچه بگذارید.
  • نور: ظروف باید در جایی نگهداری شوند که دور از نور خورشید و حرارت باشند.

گرفتن تلخی آبلیمو

نکاتی که باید آن ها را انجام دهید عبارتند از:

  • آب لیمو را همراه با پالپ آن داخل یک دیگ تمیز و خشک بریزید. یک عدد هویج را پوست بگیرید و داخل آن قرار دهید. اجازه دهید که هویج 24 ساعت در قابلمه بماند. سپس آن را بردارید.
  • ظروف آبلیمو را با یک پلاستیک تیره بپوشانید و درون کابینت نگهداری کنید.

خواص لیمو ترش

از جمله خواص لیمو می توانیم به تقویت قدرت جنسی در مردان، پاکسازی لکه های پوست، تقویت سیستم ایمنی، برطرف کردن مشکل ریزش مو، رفع جوش و آکنه، خاصیت ضد سرطانی، جلوگیری از پیر چشمی، دژنراسیون ماکولا و عفونت چشم اشاره کنیم. از این رو بهتر است که آب این میوه را در رژیم غذایی خود قرار دهید. البته اگر بیماری خاصی دارید برای خوردن آن با پزشک مشورت کنید. آیا شما نکته ای در ارتباط با طرز تهیه آبلیمو می دانید؟ خوشحال می شویم دانسته های خود را در کامنت برای ما بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا