0

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی؛ غذایی سریع و پرانرژی برای شروع روز

آیا به دنبال یک صبحانه سریع و پرانرژی هستید که در عین حال خوشمزه و مغذی باشد؟ فریتاتای پنیر و سیب زمینی انتخابی ایده‌آل برای شماست. این غذا به راحتی در عرض 30 دقیقه آماده می‌شود و می‌تواند یک وعده کامل و خوشمزه برای شروع روزتان باشد.

مواد لازم برای 4-5 نفر

مواد مقدار
سیب زمینی 600 گرم
پیاز قرمز 1 عدد
تخم مرغ 8 عدد
خامه 125 گرم
پنیر خامه‌ای 150 گرم
شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف پخت مناسب انتخاب و کف و دیواره‌های آن را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کنید.

سیب زمینی‌ها را با کمی نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکشی کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را به صورت برش‌های نازک ورقه‌ورقه کنید.

در یک تابه با کمی روغن زیتون، پیاز قرمز خردشده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. تفت دادن پیاز طعم و عطر بهتری به فریتاتا می‌دهد.

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، خامه، و شوید خردشده را با هم مخلوط کنید. برای افزودن طعم، کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه نمایید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

نیمی از سیب زمینی‌های ورقه‌شده را در ظرف چرب‌شده پهن کنید. روی آن نیمی از پیازهای سرخ‌شده و پس از آن نیمی از پنیر خامه‌ای را اضافه کنید. این روند را با باقی‌مانده سیب زمینی، پیاز و پنیر تکرار کنید.

مخلوط تخم‌مرغ را به آرامی روی لایه‌های پنیر و سیب زمینی بریزید. سپس ظرف را در فر گرم شده قرار دهید و برای حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی و برشته شود بپزید.

پس از اینکه فریتاتا کاملاً خنک شد، آن را به شکل تکه های مثلثی ببرید. حالا فریتاتای پنیر و سیب زمینی شما آماده است. آن را به عنوان یک صبحانه یا شام خوشمزه نوش جان کنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر