آموزش آشپزی

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی؛ غذایی سریع و پرانرژی برای شروع روز

آیا به دنبال یک صبحانه سریع و پرانرژی هستید که در عین حال خوشمزه و مغذی باشد؟ فریتاتای پنیر و سیب زمینی انتخابی ایده‌آل برای شماست. این غذا به راحتی در عرض 30 دقیقه آماده می‌شود و می‌تواند یک وعده کامل و خوشمزه برای شروع روزتان باشد.

مواد لازم برای 4-5 نفر

مواد مقدار
سیب زمینی 600 گرم
پیاز قرمز 1 عدد
تخم مرغ 8 عدد
خامه 125 گرم
پنیر خامه‌ای 150 گرم
شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف پخت مناسب انتخاب و کف و دیواره‌های آن را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کنید.

سیب زمینی‌ها را با کمی نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکشی کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را به صورت برش‌های نازک ورقه‌ورقه کنید.

در یک تابه با کمی روغن زیتون، پیاز قرمز خردشده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. تفت دادن پیاز طعم و عطر بهتری به فریتاتا می‌دهد.

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، خامه، و شوید خردشده را با هم مخلوط کنید. برای افزودن طعم، کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه نمایید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

نیمی از سیب زمینی‌های ورقه‌شده را در ظرف چرب‌شده پهن کنید. روی آن نیمی از پیازهای سرخ‌شده و پس از آن نیمی از پنیر خامه‌ای را اضافه کنید. این روند را با باقی‌مانده سیب زمینی، پیاز و پنیر تکرار کنید.

مخلوط تخم‌مرغ را به آرامی روی لایه‌های پنیر و سیب زمینی بریزید. سپس ظرف را در فر گرم شده قرار دهید و برای حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی و برشته شود بپزید.

پس از اینکه فریتاتا کاملاً خنک شد، آن را به شکل تکه های مثلثی ببرید. حالا فریتاتای پنیر و سیب زمینی شما آماده است. آن را به عنوان یک صبحانه یا شام خوشمزه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا