آموزش آشپزی

طرز تهیه کشک و بادمجان فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی + فوت و فن ها

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم دلنشین و بافت نرمش، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند. این غذا به روش‌های مختلف تهیه می‌شود، اما در این مطلب می‌خواهیم شما را با طرز تهیه کشک و بادمجان به روش رستورانی آشنا کنیم، طعم و مزه این روش از کشک و بادمجان به طرز حیرت انگیزی خوشمزه است.

مواد لازم

مواد اولیه مقدار
بادمجان 4 عدد درشت
پیاز 2 عدد متوسط
کشک 4 قاشق غذاخوری
مغز گردو 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه کشک و بادمجان به روش رستورانی

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای برش می زنیم. سپس نمک روی آنها می پاشیم و حدود 20 دقیقه زمان می دهیم تا تلخی آنها گرفته شود.

بعد از 20 دقیقه، بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود.

در ادامه روغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم. بعد از داغ شدن روغن، بادمجان ها را داخل تابه می ریزیم و دو طرف آنها را سرخ می کنیم.

حالا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. پیاز را با روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

سیر را نیز به صورت ریز خرد کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم و در حدود یک دقیقه با هم تفت می دهیم.

بعد از تفت دادن سیر و پیاز، بادمجان ها را با گوشتکوب یا غذاساز له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به تابه اضافه می کنیم و بادمجان له شده را خوب تفت می دهیم تا آب اضافه موجود در تابه تبخیر شود.

در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. اگر کشک شما کمی سفت بود، می توانید نصف فنجان آب جوش نیز استفاده کنید.

در این مرحله درب تابه را می گذاریم تا آب اضافه موجود در تابه تبخیر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد.

در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه می کنیم.

بعد از اینکه کشک و بادمجان به روغن افتاد و دیگر هیچ آبی درون تابه موجود نبود، غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین کرده و با نان داغ سرو می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن ها

برای اینکه کشک و بادمجان شما فوق العاده خوشمزه شود، به نکات زیر توجه کنید:

  • بادمجان ها را حتما با نمک تلخی زدایی کنید.
  • بادمجان ها را قبل از سرخ کردن، با دست خوب فشار دهید تا آب اضافه آنها خارج شود.
  • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  • سیر را به صورت ریز خرد کنید.
  • بادمجان ها را بعد از سرخ شدن کمی له کنید تا بو و طعم آنها بهتر در غذا پخش شود.
  • به کشک و بادمجان مقداری زردچوبه اضافه کنید تا رنگ آن زیباتر شود.
  • نعناع خشک را به صورت داغ به کشک بادمجان اضافه کنید تا عطر آن بهتر به غذا بنشیند.
  • کشک و بادمجان را با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

امیدواریم از این دستور پخت کشک و بادمجان لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا