آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

سلام به همه ی عاشقان مرغ سوخاری! امروز به شما می آموزم که چگونه مرغ سوخاری خوشمزه و ترد به سبک فست فودی در منزل درست کنید. با این دستور پخت ساده، نیازی نیست به رستوران بروید و می توانید در خانه از خوردن مرغ سوخاری لذیذ با طعم دلخواهتان لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

ران یا سینه مرغ ۸ تکه
ماست چکیده ۱ لیوان
آرد سفید ۲ تا ۳ لیوان
پیاز ۱ عدد
آب سرد ۱ کاسه
سبزیجات معطر ¼ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

مرینیت کردن مرغ:

برای شروع، پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. سپس، پیاز خرد شده را در کنار سبزیجات معطر (مثل جعفری، ریحان، شوید، نعناع، آویشن و ترخون) در یک کاسه مناسب می ریزیم. به این مخلوط، ماست چکیده، زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی اضافه می کنیم.

حالا تکه های مرغ را به کاسه مواد طعم دهنده اضافه کرده و به خوبی با دست زیر و رو می کنیم تا به طور کامل به آن آغشته شوند.

مزه دار کردن و استراحت مرغ:

روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ به خوبی مزه دار شود.

آماده سازی آرد:

در یک کاسه بزرگ، آرد سفید را با پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و کمی نمک ترکیب می کنیم.

سرخ کردن مرغ:

روغن مخصوص سرخ کردنی را در یک قابلمه با حرارت کم داغ می کنیم.

حالا، هر تکه مرغ را ابتدا در آرد طعم دار شده غلطانده، سپس در کاسه آب یخ می اندازیم و مجددا در آرد غلطانده و خوب می سابیم. این کار را ۳ تا ۵ بار تکرار می کنیم تا مرغ به خوبی آردی شود و پس از سرخ شدن، پولکی و ترد شود.

زمان سرخ کردن:

تکه های مرغ را به آرامی در روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به آرامی سرخ و طلایی شوند. دقت کنید که حرارت باید کم باشد تا مرغ به طور کامل مغز پخت شده و در عین حال طلایی و ترد شود.

بعد از سرخ شدن، مرغ سوخاری را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.

نوش جان!

مرغ سوخاری ترد، طلایی و خوشمزه را می توانید به همراه سس دلخواهتان و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه مرغ سوخاری:

برای مرغ سوخاری پولکی تر، می توانید از پفک درشت خرد شده نیز استفاده کنید. در این روش، تکه های مرغ را ابتدا در آرد ساده، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پفک خرد شده غلطانده و در روغن سرخ می کنیم.

برای تهیه مرغ سوخاری بدون پوست، مرغ را با سس کچاپ، سس باربیکیو، سیر رنده شده، فلفل سبز خرد شده، روغن زیتون، آب لیموترش و ادویه‌ها مزه دار کرده و بعد در روغن سرخ کنید.

برای یک مرغ سوخاری کم کالری، مرغ را به جای سرخ کردن در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۷۵ دقیقه بپزید.

برای تهیه پودر سوخاری خانگی، نان تست را خرد و در فر طلایی کنید، سپس پودر کنید.

با این روش ساده، مطمئناً مرغ سوخاری خانگی شما از هر رستورانی خوشمزه تر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا