0

طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی

اسپاگتی گوجه فرنگی، غذایی ساده و خوشمزه با اصالت ایتالیایی، به دلیل طعم دلپذیر و سهولت در تهیه، طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. اگر به دنبال یک وعده غذایی سریع، لذیذ و خانگی هستید، آموزش طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی که در ادامه برای شما آماده کرده‌ایم را از دست ندهید. در این دستور پخت، تمام نکات و مراحل لازم برای تهیه یک اسپاگتی گوجه فرنگی بی‌نظیر را به شما خواهیم گفت تا بتوانید به راحتی این غذای محبوب را در منزل تهیه و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی

مواد لازم مقدار
اسپاگتی 1 بسته
گوجه فرنگی رسیده 8 عدد متوسط
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 3 حبه
پوره گوجه فرنگی 2 لیوان
برگ ریحان تازه به مقدار لازم برای تزیین
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی

مرحله اول: آماده سازی گوجه فرنگی

برای شروع طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را به خوبی بشویید و به صورت حلقه ای برش بزنید. فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کرده و گوجه فرنگی های حلقه شده را روی آن بچینید. مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوجه فرنگی ها بپاشید و سینی را به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها کباب شوند.

مرحله دوم: تهیه سس گوجه فرنگی

در این فاصله که گوجه فرنگی ها در فر هستند، به سراغ تهیه سس بروید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و سیر را رنده یا له کنید. در یک تابه مناسب، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مرحله سوم: پخت سس اسپاگتی

پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا سس به مدت 15 دقیقه بجوشد و غلیظ شود و به روغن بیفتد. در این مرحله می توانید کمی آویشن یا پونه کوهی نیز به سس اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری به سس بدهد.

مرحله چهارم: پخت اسپاگتی

در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش بیاورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. اسپاگتی ها را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بندی، آن ها را بپزید تا نرم شوند اما له نشوند. معمولا 8 تا 10 دقیقه برای پخت اسپاگتی کافی است. بعد از پخت، اسپاگتی ها را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن ها بریزید تا پختشان متوقف شود.

مرحله پنجم: مخلوط کردن اسپاگتی و سس

اسپاگتی آبکش شده را به تابه سس گوجه فرنگی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا سس به طور کامل به خورد اسپاگتی برود. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید اسپاگتی و سس به مدت 5 دقیقه با هم گرم شوند و طعم ها با هم ترکیب شوند. در این مرحله می توانید مقداری ریحان خرد شده تازه به اسپاگتی اضافه کنید.

مرحله ششم: سرو اسپاگتی گوجه فرنگی

اسپاگتی گوجه فرنگی را در ظرف سرو بریزید. گوجه فرنگی های کبابی شده را از فر خارج کنید و روی اسپاگتی بچینید. برای تزیین نهایی، می توانید از برگ های تازه ریحان استفاده کنید. اسپاگتی گوجه فرنگی شما آماده سرو است. نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی

  • برای خوش طعم تر شدن اسپاگتی گوجه فرنگی، می توانید از گوجه فرنگی های گیلاسی یا زیتونی نیز استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به سس اسپاگتی، مقداری گوشت چرخ کرده یا قارچ تفت داده شده نیز اضافه کنید.
  • برای تندتر شدن اسپاگتی گوجه فرنگی، می توانید از فلفل قرمز خرد شده یا پودر فلفل قرمز در سس استفاده کنید.
  • به جای پوره گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده نیز استفاده کنید.
  • اضافه کردن کمی پنیر پارمزان رنده شده در هنگام سرو، طعم اسپاگتی گوجه فرنگی را لذیذتر می کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر