آموزش آشپزی

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی، رمز و رازهای معروف ترین غذای گلوگاه

اکبر جوجه، طعم لذیذ و خاطره انگیز شمال، برای بسیاری از ایرانیان تداعی‌گر سفر به گلوگاه و طعم بی‌نظیر آن در رستوران‌های معروف این شهر است. اگر شما هم دوست دارید این غذای خوشمزه را در خانه با طعم و کیفیتی مشابه رستوران‌ها تهیه کنید، با ما همراه باشید تا اسرار رستوران‌داری اکبر جوجه را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه رستورانی

مواد اولیه مقدار
جوجه مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده یک چهارم فنجان
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
آبلیمو نصف لیوان
رب انار نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن مایع ۱ لیوان

انتخاب مرغ مناسب، اولین قدم برای اکبر جوجه رستورانی

اولین راز اکبر جوجه رستورانی، انتخاب مرغ مناسب است. مرغ باید جوان، با وزن کم و ترجیحا از نوع جوجه باشد. این مرغ‌ها دارای بافتی نرم و لطیف هستند که به خوبی طعم را به خود می‌گیرند و در روغن به خوبی سرخ می‌شوند.

مخلوط طعم‌دهنده، اسرار اکبر جوجه رستورانی

برای طعم‌دار کردن مرغ، از مخلوطی از پیاز، سیر، آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل استفاده می‌شود. اما راز اصلی در نسبت و طریقه اضافه کردن این مواد است.

پیاز را به صورت حلقه ای و سیر را به صورت له شده به مرغ اضافه کنید. استفاده از زعفران دم کرده با رنگ و عطر بی‌نظیر آن، به مرغ طعم و رنگ خاصی می‌بخشد.

برای طعم دلپذیرتر می‌توانید مقداری شیر به مواد طعم دهنده اضافه کنید. این کار باعث نرمی بیشتر گوشت مرغ می‌شود.

مخلوط روغن و کره، رمز طلایی اکبر جوجه رستورانی

مخلوط روغن و کره برای سرخ کردن اکبر جوجه از اهمیت بالایی برخوردار است. استفاده از روغن مخصوص سرخ کردنی با نقطه دود بالا مانند روغن آفتابگردان یا روغن کانولا مناسب تر است.

بعد از سرخ کردن مرغ در روغن داغ، چند دقیقه آن را در کره تفت دهید. این کار باعث طعم لذیذتر و رنگ طلایی مرغ می‌شود.

مدت زمان طعم دار کردن، کلید اکبر جوجه رستورانی

مرغ را حداقل ۱۲ ساعت در مخلوط طعم دهنده نگهداری کنید. این کار باعث جذب خوب طعم و نرمی بیشتر گوشت می‌شود.

زمان پخت و سرخ کردن ، مهم ترین گام در تهیه اکبر جوجه

مرغ را در روغن داغ به طور یکسان سرخ کنید. توجه داشته باشید که سرخ کردن مرغ در دمای متوسط و به آرامی باعث مغز پخت شدن مرغ می‌شود.

بعد از سرخ کردن مرغ در روغن، آن را در توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

سرو کردن اکبر جوجه رستورانی

اکبر جوجه را به همراه برنج زعفرانی، رب انار ترش و سالاد سرو کنید.

نکات کلیدی برای تهیه اکبر جوجه رستورانی

  • از مرغ جوان با وزن کم استفاده کنید.
  • مرغ را با مخلوط طعم دهنده به مدت حداقل ۱۲ ساعت طعم دار کنید.
  • از روغن مخصوص سرخ کردنی با نقطه دود بالا استفاده کنید.
  • مرغ را ابتدا در روغن داغ و سپس در کره تفت دهید.
  • اکبر جوجه را به همراه برنج زعفرانی، رب انار ترش و سالاد سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا