طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه به سبک رستورانی + نکات طلایی
جوجه کباب، یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در هر جمع و مهمانی، حضوری پررنگ دارد. هر چند جوجه کباب رستورانی، طعم و رایحهای بینظیر دارد، اما شما هم میتوانید با رعایت چند نکته طلایی، جوجه کباب را در خانه به سبکی حرفهای و با طعمی بینظیر تهیه کنید. در ادامه، با ما همراه باشید تا به راز و رمز تهیه این کباب خوشمزه پی ببریم.
مواد لازم برای جوجه کباب رستورانی (برای ۴ نفر)
مواد | مقدار |
---|---|
مرغ (سینه یا ران) | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
ماست چکیده | ۱۰۰ گرم |
زنجبیل تازه | ۱ بند انگشت |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۶ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
انتخاب مرغ به سبک حرفهای
برای جوجه کباب رستورانی، مرغ با کیفیت و طازه مهمترین فاکتور است. سینه مرغ به دلیل داشتن گوشت لخم و نرمتر، انتخابی مناسب برای جوجه کباب است، اما مخلوطی از سینه و ران مرغ نیز طعم خاصی به جوجه کباب میبخشد. مطمئن شوید که مرغ کاملا تازه است و بوی نامطبوع ندارد.
راز طعم دار کردن جوجه کباب
مرحله طعم دار کردن جوجه کباب، مهم ترین مرحله برای رسیدن به طعم رستورانی است. برای این کار، مرغ را به قطعات کوچک و یکنواخت خرد کنید. پیاز را به صورت حلقه ای یا خلالی درشت خرد کنید. سپس مرغ را در کاسه عمقی بریزید و پیاز خرد شده، ماست چکیده، آبلیمو، روغن زیتون، زنجبیل رنده شده، زعفران تازه دم کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. با دست مخلوط کنید و تمام قطعات مرغ را با مخلوط طعم دهنده پوشش دهید.
استراحت جوجه کباب برای طعم بهتر
جوجه کباب را حداقل ۲ ساعت و بهتر است از شب قبل در یخچال نگهداری کنید تا کاملا طعم دار شود. در این مدت، مرغ به خوبی مزه دار خواهد شد و طعم تمام مواد در آن نفوذ خواهد کرد.
نکات طلایی برای کباب کردن جوجه کباب
- برای کباب کردن جوجه کباب از ذغال خوب و داغ استفاده کنید و قبل از قرار دادن جوجه ها روی ذغال مطمئن شوید که ذغال خوب شعله ور شده باشد.
- جوجه ها را به طور متناوب روی ذغال بچرخانید تا به طور یکسان پخته شوند.
- به جوجه ها در حین کباب شدن توجه کنید و برای نرم و آبدار ماندن آن ها، از آتش خیلی زیاد و یا حرارت مستقیم ذغال اجتناب کنید
- برای طعم دادن به جوجه کباب ، در نهایت کره ذوب شده را با قلمو روی آن ها بمالید.
چطور جوجه کباب را سفت نکنیم؟
جوجه کباب سفت و خشک یکی از مشکلات رایج در تهیه آن است. برای نرم و آبدار ماندن جوجه کباب ، به این نکات توجه کنید:
- از آبلیمو ترش زیاد استفاده نکنید زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود
- قبل از اضافه کردن سایر مواد ، مرغ را با روغن زیتون خوب مخلوط کنید تا تمام قطعات مرغ با روغن پوشانده شود.
- از حرارت مستقیم و زیاد ذغال اجتناب کنید.
- در حین کباب کردن جوجه ها را به طور متناوب بچرخانید تا به طور یکسان پخته شوند.
با رعایت این نکات طلایی ، علاوه بر طعم و رایحه بینظیر جوجه کباب ، از نرم و آبدار بودن آن نیز مطمئن خواهید بود.
نکات اضافی برای جوجه کباب رستورانی
- برای طعم متفاوتتر ، میتوانید از سس مایونز به همراه ماست چکیده در مخلوط طعم دهنده استفاده کنید.
- اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، میتوانید برای نرم و آبدار ماندن آن ، چند قطعه ران مرغ نیز به آن اضافه کنید.
- جوجه کباب را میتوانید با نان ، برنج یا سالاد سرو کنید.
امیدواریم با استفاده از این نکات، جوجه کباب رستورانی خوشمزه و بینظیر را در خانه تهیه کنید.