آموزش شیرینی پزیآموزش آشپزی

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

چیز کیک یخچالی یک دسر خوشمزه و آسان برای تهیه است که می‌توانید در هر زمان آن را به عنوان دسر، میان وعده یا حتی عصرانه سرو کنید. این دسر غنی از طعم و بافت است و با طعم و مزه ملایم و لطیف‌اش، می‌تواند به یک شیرینی خوشمزه و محبوب در جمع خانواده و دوستان تبدیل شود. در این مطلب، به شما آموزش خواهیم داد که چطور یک چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد مقدار
بیسکوییت پتی بور ۲۵۰ گرم
کره ۸۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱۰ گرم
ژله با طعم دلخواه ۱ بسته
آب ۲.۵ لیوان

تهیه لایه پایینی

ابتدا بیسکوییت پتی بور را با غذاساز یا میکسر خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس کره را به روش بن ماری با بخار آب روی کتری یا سماور ذوب کنید و به بیسکوییت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

قالب انتخابی خود را با فویل بپوشانید و مخلوط بیسکوییت و کره را داخل قالب بریزید و با پشت لیوان یا قاشق، مواد را به طور کامل فشرده کنید تا به کف قالب بچسبد. سپس به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

تهیه لایه پنیر خامه‌ای

در حین استراحت لایه پایینی، به سراغ تهیه مواد میانی بروید. برای این منظور پودر ژلاتین را به همراه یک لیوان آب مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود و سپس به کناری بگذارید تا خنک شود.

در یک کاسه مناسب، خامه، پنیر خامه ای، وانیل و پودر قند را با همزن دستی یا همزن برقی مخلوط کنید تا مواد به طور کامل یکدست شوند. سپس مایه ژلاتین سرد شده را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و مجددا مواد را با همزن مخلوط کنید تا به طور کامل یکدست شوند.

لایه بیسکویتی را از یخچال خارج کنید و مخلوط پنیر خامه‌ای را روی سطح آن پخش کنید و با پشت قاشق سطح خامه را صاف کنید. سپس چیز کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.

تهیه لایه ژله

پودر ژله با رنگ دلخواه خود را با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر ژله به طور کامل حل شود. سپس کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.

پس از اینکه مایع ژله از حرارت افتاد، آن را روی لایه خامه‌ای چیز کیک بریزید. سپس مجددا چیز کیک را در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

تزیین

برای تزیین، می‌توانید از میوه‌های فصل استفاده کنید و زمانی که ژله هنوز نگرفته است، میوه‌های دلخواه خود را داخل ژله فرو کنید.

نکات

می‌توانید از هر نوع بیسکوییت دلخواه خود برای لایه پایینی استفاده کنید.
برای طعم دار کردن لایه پنیر خامه‌ای، می‌توانید از طعم دهنده‌های مختلف مثل وانیل، عصاره بادام، قهوه یا پودر کاکائو استفاده کنید.
برای تزیین می‌توانید از میوه‌های تازه، شکلات رنده شده، پودر شکر قنادی، کرم مخلوط با ژله و غیره استفاده کنید.
این دسر را بهتر است چند ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا بهتر سفت شود.
چیز کیک را در دمای یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا