آموزش شیرینی پزیآموزش آشپزی

طرز تهیه باگر کیک خوشمزه و ساده به روش قنادی

کیک ها، این شیرینی های خوشمزه طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارند و هم کودکان و هم بزرگ سالان به آن علاقه دارند. کیک ها که پای ثابت بسیاری از جشن ها هستند، امروزه در شکل های متنوع و جذابی تهیه می شوند. یکی از انواع آن ها باگر کیک نام دارد که احتمالا آن ها را در قنادی ها مشاهده کرده اید. ظاهر زیبای آن ها باعث شده است که در بین مردم محبوبیت زیادی پیدا کنند. از این رو تصمیم گرفتیم که در این نوشتار طرز تهیه باگر کیک خوشمزه و ساده به روش قنادی را به شما عزیزان آموزش دهیم. همراه ما باشید.

مواد لازم

جهت تهیه باگر کیک به مواد زیر نیاز دارید.

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۱۱۵ گرم
  • شکر: ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع: ۶۰ گرم
  • ماست: ۱۲۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
  • رنگ خوراکی: به مقدار کافی
  • خامه قنادی: به مقدار کافی

مواد مورد نیاز برای فیلینگ

  • موز: ۲ عدد
  • شیر: به مقدار کافی
  • مغز گردو: به مقدار کافی

طرز تهیه باگر کیک

جهت پختن این کیک مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول

در ابتدا، فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید که گرم شود. اکنون تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل یک ظرف بریزید. مواد را با دور تند همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم

بعد از 5 تا 7 دقیقه مواد شما حالت کشدار و کم رنگی پیدا می کنند. اکنون باید ابتدا ماست و سپس روغن مایع را درون ظرف تخم مرغ ها بریزید. توجه داشته باشید که ترتیب ریختن مواد باید رعایت شود. اکنون محتویات ظرف را دوباره با همزن برقی هم بزنید. سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله مواد خشک را طی سه مرحله به سایر محتویات ظرف اضافه کنید. سپس آن ها را با استفاده یک لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد شما کاملا ترکیب و یکدست شوند. قالب مورد نظرتان را بردارید و داخل آن کاغذ روغنی بگذارید، به نحوی که تمام قالب پوشانده شود. مواد کیک را داخل آن بریزید.

مرحله چهارم

برای اینکه هوا و حباب های داخل مواد کیک از بین بروند، قالب را چند بار به صورت محکم روی یک سطح  بکوبید. سپس قالب را در طبقه سوم فر قرار دهید و بگذارید که 40 تا 45 دقیقه داخل آن بماند.

مرحله پنجم

اکنون باید کیک را تست کنید. برای این کار یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و سپس بیرون بیاورید. اگر مواد به سیخ نچسبید، به این معنی است که کیک آماده است و اگر نه، بگذارید که مواد 10 دقیقه دیگر درون فر بماند.

مرحله ششم

زمانی که کیک کاملا پخت، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا خنک شود. حالا کیک را از قالب خارج کنید و آن را مطابق اندازه ظرف باگر ببرید. سپس کیک را به صورت لایه ای و با ضخامت دو سانتی متر نیز برش بزنید. یک لایه از کیک را داخل ظرف باگر بگذارید.

مرحله هفتم

در این مرحله روی کیکی که داخل ظرف ریختید کمی شیر بریزید تا مرطوب شود. سپس خامه قنادی را درون قیف یک بار مصرف بریزید و با استفاده از آن روی کیک شکوفه بزنید یا اصطلاحا پایپ کنید. موزها را به شکل ورقه ای برش دهید و آن ها را همراه با مغز گردوهایی که به صورت نگینی خرد کرده اید، روی خامه ها و در واقع لایه اول بریزید.

مرحله هشتم

اکنون یک لایه دیگر کیک را داخل ظرف باگر بگذارید و روی آن نیز شیر بریزید تا مرطوب شود. دوباره روی کیک با خامه شکوفه بزنید و مغز گردو را نیز روی آن ها بریزید. تا جایی این کار را تکرار کنید که ظرف باگر شما پر شود.

مرحله نهم

باقی کیک ها را برش بزنید و به ترتیب از بزرگ تا کوچک روی ظرف باگر که پر کرده اید، قرار دهید. در واقع باید روی کیک به شکل یک کوه در بیاید، سپس آن را با خامه قنادی به خوبی بپوشانید.

مرحله دهم

خامه قنادی را همراه با مقداری رنگ خوراکی درون یک ظرف ریخته و آن ها را با همزن برقی مخلوط کنید. سپس خامه قنادی را داخل قیف ماسوره ای که سر آن مدل گل رز باشد، بریزید. حالا روی کیکی که به شکل کوه درست کرده اید با ماسوره طرح رز بزنید و آن را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله یازدهم

کیک را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با نقل رنگی یا ترافل دیزاین کنید. اکنون می توانید این کیک خوشمزه را با چای نوش جان کنید.

کلام پایانی

برای اینکه کیک شما به خوبی بپزد و بافت خوبی پیدا کند، مراحل را کاملا دقیق و درست انجام دهید. به نظر شما می توان نکته دیگری را به طرز تهیه باگر کیک اضافه کرد؟ خوشحال می شویم که فوت و فن ها و قلق های آشپزی خود را برای ما بنویسید تا سایر افراد نیز از آن ها استفاده کنند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا