آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت باقلا خوشمزه و سنتی به روش جنوبی  

غذاهای خانگی نه تنها خوشمزه هستند، بلکه سالم نیز هستند و دلیل این موضوع مواد تازه ای است که برای آن ها تهیه می کنیم. اگر از غذاهای آماده رستورانی و فست فودی خسته شده اید و می خواهید یک غذای سنتی و اصیل ایرانی بخورید، این مطلب می تواند به شما کمک زیادی کند. ما در این نوشتار قصد داریم که طرز تهیه آبگوشت باقلا خوشمزه و سنتی به روش جنوبی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت پخت آبگوشت

برای اینکه این غذای خوش طعم را برای 4 نفر آماده کنید به مواد زیر نیاز دارید.

  • گوشت آبگوشتی: ۳۰۰ گرم
  • لپه باقلا: ۲ لیوان
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • دارچین، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار کافی
  • نمک، فلفل سیاه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه آبگوشت باقلا

برای درست کردن این غذای سنتی تا انتهای مراحل همراه ما باشید.

مرحله اول

به مدت یک شب لپه باقلا را درون آب بگذارید تا خیسانده شود.

مرحله دوم

پیازها را به شکل نگینی برش دهید و یک دیگ را روی شعله گاز قرار دهید. پیازها را با روغن درون قابلمه بریزید و آن ها را تا زمانی که حالت شیشه ای و سبک پیدا کنند، سرخ کنید. زردچوبه را نیز داخل دیگ بریزید و مواد را تفت دهید.

مرحله سوم

سیرها را رنده کرده و داخل دیگ بریزید. آن ها را یک دقیقه با پیازها سرخ کنید. گوجه فرنگی ها را نیز به شکل نگینی برش دهید و همراه با گوشت درون قابلمه بریزید. 

مرحله چهارم

بعد از چند دقیقه، دارچین، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه را داخل دیگ در مواد بریزید. تا جایی که عطر ادویه ها به مشام برسند، مواد را تفت دهید. اکنون 6 لیوان آب جوش درون دیگ بریزید.

مرحله پنجم

درب قابلمه را گذاشته و به مدت 45 دقیقه آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد نیم پز شوند. با استفاده از یک چنگال، در لیمو عمانی ها سوراخ ایجاد کنید و آن ها را داخل یک ظرف آب بریزید. این کار باعث می شود تلخی آن ها از بین برود.

 

مرحله ششم

اکنون گوشت ها را تست کنید اگر نیم پز شده بودند، باقلای آبکش شده را داخل مواد بریزید. لیمو عمانی ها را نیز بشویید و آن ها را با نمک به مواد اضافه کنید. حالا باید صبر کنید تا مواد به خوبی پخته شوند.

مرحله هفتم

بعد از یک ساعت نگاهی به دیگ بیندازید. اگر آب داخل آن زیاد بود، شعله گاز را زیاد کنید تا تبخیر شود. زمانی که آب بخار شد، آبگوشت شما حاضر می شود و می توانید آن را با نان سنگک میل کنید.

کلام پایانی

برای اینکه آبگوشت شما به خوبی جا بیفتد، باید مراحل را کاملا به ترتیب و دقیق انجام دهید. آیا شما تجربه پخت این خوراکی خوشمزه را دارید؟ در شهر شما نیز این غذا را با همین مواد و به همین ترتیب می پزند؟ خوشحال می شویم که اگر نکته ای در ارتباط با طرز تهیه آبگوشت باقلا می دانید، برای ما در قسمت کامنت بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا