طرز تهیه آبگوشت قنبید خوشمزه و مقوی به روش سنتی قمی
خوردن یک غذای خانگی در جمع خانواده می تواند بسیار لذت بخش و خاطره ساز باشد. به همین خاطر اگر می خواهید خاطرات خوبی را در ذهن عزیزان تان ثبت کنید، بهتر است که دستور پخت غذاهای متنوعی را یاد بگیرید. از این رو ما تصمیم گرفتیم که در این نوشتار رسپی یک غذای اصیل ایرانی را توضیح دهیم. برای یادگیری طرز تهیه آبگوشت قنبید خوشمزه و مقوی به روش سنتی قمی، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم
جهت پخت این آبگوشت خوش طعم برای 4 نفر، لازم است که مواد زیر را تهیه کنید.
- گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد درشت
- کلم قمری: ۲ عدد درشت
- لوبیا سفید: ۲۰۰ گرم
- گندم پوست کنده: ۱۰۰ گرم
- پودر لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
دستور پخت آبگوشت قنبید
برای تهیه این غذا مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول
گندم پوست کنده و لوبیا سفید را به مدت یک شب در دو ظرف جدا خیس بدهید. اکنون پیازها را به شکل نگینی برش بزنید، آن ها را درون یک دیگ ریخته و با مقداری روغن تفت دهید.
مرحله دوم
پیاز را تا جایی که حالت سبکی پیدا کند سرخ کنید. رب گوجه، فلفل سیاه و زردچوبه را به مقدار کافی به پیاز اضافه کنید. مواد را تا جایی تفت بدهید که خامی رب گوجه از بین برود.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت آبگوشتی را داخل دیگ بریزید و همراه با بقیه مواد حدودا چند دقیقه سرخ کنید. اکنون لوبیا سفید و گندم را با آب شستشو دهید و داخل مواد بریزید. یک دقیقه اجازه بدهید که مواد روی حرارت بمانند. سپس کلم قمری یا همان قنبیدها را پوست بگیرید.
مرحله چهارم
کلم را هر طور که مایل هستید خرد کنید و داخل دیگ بریزید. باید تا اندازه ای به دیگ آب اضافه کنید که سطح آن یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد بیاید. برای اینکه آب به نقطه جوش برسد، شعله گاز را زیاد کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه آب جوش آمد، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید که آبگوشت به خوبی بپزد. مواد را بررسی کنید، اگر گوشت پخته بود، نمک و هر ادویه ای را که مایل هستید به مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
زمانی که تمام مواد پختند و در واقع آبگوشت جا افتاد، گرد لیمو عمانی را داخل دیگ بریزید. سپس محتویات دیگ را به خوبی هم بزنید تا گرد لیمو با آن ها ترکیب شود. بگذارید که آبگوشت 10 دقیقه روی شعله گاز بماند. بعد از گذشت این زمان، غذای شما آماده است و می توانید آن را با نان سنگک تازه نوش جان کنید.
کلام پایانی
توجه داشته باشید که برای اینکه غذای شما طعم خوبی داشته باشد و به خوبی جا بیفتد، باید تمام مراحل را به ترتیب و کاملا دقیق انجام دهید. آیا شما تاکنون این غذا را پخته اید؟ به نظر شما چه نکته دیگری را می توان به آموزش طرز تهیه آبگوشت قنبید اضافه کرد؟ منتظر کامنت های شما عزیزان هستیم.