آموزش آشپزی

طرز تهیه بلال پنیری خوشمزه و مخصوص با فر در خانه

میان وعده ها می توانند نقش مهمی در سلامتی ما داشته باشند. به همین خاطر بهتر است خوراکی های سالم و البته خوش طعمی را برای این وعده ها تهیه کنیم. از این رو تصمیم گرفتیم که در این نوشتار شما را با یک خوراکی بین المللی آشنا کنیم. برای اینکه طرز تهیه بلال پنیری خوشمزه و مخصوص با فر در خانه را به خوبی یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید. 

دستور پخت بلال پنیری در فر

جهت تهیه این این خوراکی لذیذ برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید.

  • بلال شیری: ۴ عدد
  • شیر: ۱ پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

مرحله اول

یک دیگ بردارید و نصف آن را با آب پر کنید. سپس شعله گاز را زیاد کنید و دیگ را روی آن بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد. اکنون پوست بلال را بگیرید.

مرحله دوم

بعد از اینکه آب جوش آمد، شیر و کره را درون دیگ بریزید و آن ها را به خوبی با آب مخلوط کنید. اکنون بلال ها را داخل دیگ بریزید و اجازه دهید حدودا 25 تا 20 دقیقه داخل آب بپزند.

مرحله سوم

اگر بلال شما از نوع شیر بلال باشد معمولا بعد از 20 دقیقه می پزد اما اگر نیاز به زمان بیشتری داشت، صبر کنید تا دانه های آن نرم شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله چهارم

فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. اکنون سیرها را در فویل بپیچید و درون فر بگذارید. 15 دقیقه زمان لازم است تا آن ها نرم شوند. سپس سیرها را از فر بیرون بیاورید و پوست آن ها را بگیرید.

مرحله پنجم

اکنون سیرها، سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش را درون یک ظرف بریزید و آن ها را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. در این مرحله پنیر پارمزان را درون یک بشقاب بریزید.

مرحله ششم

بلال ها را از دیگ بیرون بیاورید و آن ها را ابتدا درون ظرف سیر و سس و سپس در بشقاب پنیر پارمزان بغلتانید تا تمام قسمت های آن ها با مواد پوشانده شوند. از آنجایی که بلال ها داغ هستند باعث می شوند که پنیر ذوب شود و لازم نیست که آن ها را درون فر بگذارید. میان وعده خوشمزه شما آماده است و می توانید را نوش جان کنید.

مرحله هفتم

اگر مایل هستید می توانید بلال ها را داخل فر بگذارید تا پنیر برشته و طلایی شود. برای این کار باید گریل فر را روشن کنید. بهتر است که بلال ها را به صورت داغ سرو کنید تا طعم بهتری داشته باشند. می توانید آن ها را با جعفری تزیین کنید. 

خواص ذرت

ذرت فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد که از جمله آن ها می توانیم به تقویت سلامت چشم، درمان مشکل کم خونی، جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و … اشاره کنیم.

آلرژی

بعضی از افراد ممکن است که به ذرت حساسیت داشته باشند و با خوردن آن دچار مشکلاتی همچون راش پوستی، حالت تهوع، آسم و آنافیلاکسی شوند. 

کلام پایانی

برای اینکه بلال شما طعم خوبی داشته باشد باید مراحل را به ترتیب و دقیق انجام دهید. به نظر شما چه نکته دیگری را می توان به طرز تهیه بلال پنیری اضافه کرد؟ خوشحال می شویم که فوت و فن های آشپزی خود را برای ما در قسمت کامنت بنویسید. همچنین اگر این خوراکی را تهیه کردید به ما در مورد نتیجه آشپزی تان بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا