آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

اگر از خوردن وعده های تکراری نهار یا شام خسته شده اید و می خواهید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید، این مطلب می تواند برای شما مفید باشد. در این نوشتار قصد داریم که شما را با یک غذای اصیل ایرانی که اصالت آن به همدان بر می گردد آشنا کنیم. برای یادگیری طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش همدانی به بهترین شکل ممکن، دستور آشپزی این غذای خوشمزه را از دست ندهید. 

مواد لازم جهت پختن آبگوشت بادمجان

  • برای اینکه این غذای خوش طعم و لذیذ را برای 4 نفر درست کنید به مواد زیر نیاز دارید.
  • بادمجان: ۴ عدد متوسط
  • گوشت آبگوشتی:  ۴۰۰ گرم
  • عدس: ۱ پیمانه
  • کشک: ½ پیمانه
  • نعناع داغ: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت بادمجان

برای تهیه این آبگوشت خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول

پیازها را به شکل نگینی خرد کنید و آن ها را همراه با مقداری روغن داخل یک دیگ که مناسب پخت آبگوشت است، بریزید. پیازها را تا جایی که سبک شوند سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل سیاه را روی آن ها بریزید.

مرحله دوم

حدودا یک دقیقه پیازها را روی حرارت هم بزنید تا ادویه ها با آن ها مخلوط شوند. گوشت آبگوشتی را درون همان دیگ ریخته و چند دقیقه ای سرخ کنید. سپس 8 لیوان آب داخل دیگ بریزید و بگذارید که گوشت ها بپزند.

مرحله سوم

اجازه دهید گوشت ها به مدت 45 دقیقه روی حرارت بمانند. سپس عدس هایی را که از قبل به مدت 2 ساعت خیس داده اید به دیگ اضافه کنید. در این مرحله بادمجان ها را نیز پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

مرحله چهارم

یک تابه را روی حرارت بگذارید و بادمجان ها را با مقداری روغن درون آن تفت بدهید. زمانی که آن ها کاملا سرخ شدند شعله گاز را خاموش کنید. پیاز داغ و نعنا داغی را که از قبل تهیه کرده اید، درون دیگ آبگوشت بریزید.

مرحله پنجم

بادمجان ها را با کشک مخلوط کنید. زمانی که متوجه شدید مواد آبگوشت به خوبی پخته شده اند، بادمجان را به آن ها اضافه کنید. سپس اجازه دهید که دیگ به مدت 30 دقیقه روی شعله گاز بماند تا به خوبی جا بیفتد و بعد آن را تست کنید.

مرحله ششم

در این مرحله به میزان دلخواه خود داخل مواد نمک بریزید. سپس حدودا 10 دقیقه صبر کنید تا ادویه ها جذب مواد شوند. اکنون آبگوشت شما آماده است و می توانید آن را با نان داغ نوش جان کنید.

کلام پایانی

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای اینکه آبگوشت شما به خوبی بپزد و طعم خوبی داشته باشد، باید مراحل را دقیقا به ترتیب انجام دهید. آیا شما تاکنون این غذا را درست کرده اید؟ به نظر شما چه نکات دیگری را می توان به طرز تهیه آبگوشت بادمجان اضافه کرد تا لذیدتر شود؟ منتظر کامنت های شما عزیزان هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا