آموزش آشپزی

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار

آشپزی ایرانی، هنر و سنت دیرینه‌ای است که با طعم‌های بی‌نظیر و عطرهای دلنشین، خاطرات خوشی را در ذهن هر ایرانی تداعی می‌کند. هر شهر و منطقه‌ای در ایران، غذاهای خاص و منحصر به فردی دارد که هر یک از آنها به نوعی گویای فرهنگ، تاریخ و اقلیم آن منطقه است.

اگر به دنبال تکمیل مهارت‌های آشپزی خود و یادگیری طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی هستید، در این مطلب، با گشت و گذاری در دنیای طعم و عطر غذاهای ایرانی، شما را با جدیدترین و بهترین دستورالعمل‌ها برای تهیه غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی آشنا می‌کنیم.

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود. ترکیب طعم شیرین زرشک با عطر مرغ و برنج، طعم بی‌نظیری را به این غذا می‌بخشد.

مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ:

مواد لازم مقدار
برنج 2 پیمانه
مرغ (تکه شده) 1 عدد
پیاز 1 عدد
زرشک 1/2 پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

قورمه سبزی

قورمه سبزی یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که با تکه‌های گوشت، سبزی قورمه، لوبیا قرمز و ادویه‌های خوش عطر طبخ می‌شود.

مواد لازم برای قورمه سبزی:

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفند یا گاو (تکه شده) 500 گرم
سبزی قورمه (ترکیب شنبلیله، جعفری، گشنیز، تره و اسفناج) 1 کیلوگرم
لوبیا قرمز 200 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

آبگوشت (دیزی)

آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در زمستان گرمای دلچسبی را به سفره‌تان می‌آورد.

مواد لازم برای آبگوشت (دیزی):

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفند (تکه شده) 500 گرم
لوبیا چیتی 200 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نعناع خشک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از کباب‌های محبوب ایرانی است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه و روغن تهیه می‌شود.

مواد لازم برای کباب کوبیده:

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده (گوسفند یا گاو) 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

کباب برگ

کباب برگ، یکی از کباب‌های محبوب و مجلسی ایرانی است که با گوشت گوسفند یا گاو در قالب طویل و باریک (به شکل برگ) تهیه می‌شود.

مواد لازم برای کباب برگ:

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفند یا گاو 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

خورش فسنجان

خورش فسنجان، یکی از خورش‌های محبوب و مجلسی ایرانی است که با گوشت مرغ یا گردو تهیه می‌شود.

مواد لازم برای خورش فسنجان:

مواد لازم مقدار
گوشت مرغ یا گردو 500 گرم
پیاز 2 عدد
رب انار 2 قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
شکر به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

آش رشته

آش رشته یکی از محبوب‌ترین انواع آش‌های ایرانی است که با رشته، حبوبات، سبزیجات و ادویه‌های خوش عطر تهیه می‌شود.

مواد لازم برای آش رشته:

مواد لازم مقدار
رشته آش 250 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
نخود 100 گرم
عدس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا