آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی خوشمزه و مخصوص تهرانی

غذاهای سنتی و ایرانی دارای تنوع بسیار زیادی هستند و به دلیل لذیذ بودن، طرفداران فراوانی نیز دارند. اگر می خواهید رسپی یک غذای خوشمزه را یاد بگیرید و یک وعده شام یا نهار خوش طعم را در کنار خانواده میل کنید، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید. در این نوشتار قصد داریم که طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی خوشمزه و مخصوص تهرانی را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید. 

مواد لازم

برای تهیه آبگوشت بزباش به مواد زیر نیاز دارید.

  • گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
  • دنبه: ۵۰ گرم
  • قلم گوسفند: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • سبزی خرد شده: ۱ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۴ عدد کوچک
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • پودر زیره سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت بزباش

مراحل زیر را برای تهیه آبگوشت انجام دهید.

مرحله اول

گوشت، قلم و دنبه را شستشو دهید. آن ها را را درون دیگ بریزید و روی شعله گاز بگذارید. مواد داخل قابلمه را بدون اضافه کردن روغن و آب، تا جایی که گوشت تغییر رنگ دهد، سرخ کنید. در این مرحله پیاز را به دو قسمت تقسیم کرده و داخل مواد بریزید.

مرحله دوم

زردچوبه و فلفل سیاه را نیز درون قابلمه ریخته و یک دقیقه مواد را تفت دهید. آب جوش را تا اندازه ای که کل مواد درون آن قرار بگیرند، داخل قابلمه بریزید. سپس درب دیگ را بگذارید و اجازه دهید که گوشت با شعله ملایم بپزد.

مرحله سوم

جعفری، تره و شنبلیله را به شکل ریز خرد کنید. اگر گوشت شما نیم پز شده بود، این سبزیجات را نیز داخل دیگ بریزید. فقط به یک نکته دقت کنید، شنبلیله باید به میزان کافی باشد، زیاد بودن آن باعث تلخ شدن آبگوشت می شود.

مرحله چهارم

10 دقیقه اجازه دهید که سبزیجات پخته شوند، سپس لوبیا چشم بلبلی ها را که از یک شب قبل خیس داده اید، داخل دیگ بریزید. در همین حین لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. اکنون دیگ را روی شعله ملایم قرار دهید تا آبگوشت جا بیفتد.

مرحله پنجم

گوشت را بررسی کنید، اگر کاملا پخته بود، سیب زمینی های پوست کنده را داخل مواد بریزید. حالا باید پیاز و دنبه را از دیگ بیرون بیاورید. با استفاده از یک گوشت کوب آن ها را له کرده و دوباره داخل قابلمه بریزید.

مرحله ششم

له کردن دنبه و پیاز باعث می شود چربی کاملا در تمام مواد پخش شود، همچنین غذای شما را خوش طعم تر می کند. آبگوشت آماده است و می توانید آن را با نان سنگک نوش جان کنید.

نکات پخت آبگوشت بزباش

نکاتی برای تهیه این غذا برای شما تهیه کرده ایم.

گوشت مناسب: آبگوشت بزباش همانطور که از اسمش مشخص است، با گوشت بز درست می شود. اما از آنجایی که این نوع گوشت به راحتی پیدا نمی شود می توانید از نوع گوسفندی آن همراه با دنبه استفاده کنید.

مراحل: برای اینکه غذا به خوبی جا بیفتد و طعم خوبی داشته باشد، باید مراحل را به ترتیب انجام دهید. به نظر شما می توان نکته دیگری را به طرز تهیه آبگوشت بزباش اضافه کرد؟ منتظر نظراتتان هستیم. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا