آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت کرمانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

غذاهای ایرانی علاوه بر طعم و عطر خوبی که دارند، به لحاظ ظاهری نیز به گونه ای هستند که هر شخصی با دیدنشان راغب می شود که آن ها را تست کند. از این رو تصمیم گرفتیم که در این نوشتار رسپی یک غذای اصیل ایرانی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با طرز تهیه آبگوشت کرمانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم

جهت پخت این آبگوشت برای 4 نفر، به موادی که در ادامه ذکر خواهیم کرد نیاز دارید.

  • نخود: ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوشت گوسفندی: ۱ کیلوگرم
  • دنبه: ۱۰۰ گرم
  • ترخون، شنبلیله و جعفری: ۱۲۰ گرم
  • سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  • به (سلیقه ای): ۱ عدد کوچک
  • برگه زردآلو: ۱۰۰ گرم
  • مغز گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه : به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت کرمانی

برای تهیه این غذا مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول

نخود و لوبیاها را به مدت یک شب خیس بدهید. برای اینکه نفخ آن ها گرفته شود، چند مرتبه آب آن ها را عوض کنید. اکنون به یک دیگ یا زودپز نیاز دارید.

مرحله دوم

پوست پیازهایی را که شسته اید بگیرید و آن ها را به صورت ریز برش دهید. سپس پیازها را درون زودپز بریزید. گوشت گوسفند تکه تکه شده و دنبه خرد را شده را نیز به پیازها اضافه کنید. در این مرحله پوست میوه به را نیز بگیرید و آن را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

نخود، لوبیا و برگه زردآلو را داخل مواد بریزید. به مقدار کافی آب به محتویات زودپز اضافه کنید و اجازه دهید که گوشت به خوبی پخته شود. سپس درون یک دیگ روغن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.

مرحله چهارم

رب گوجه را درون دیگ بریزید و تفت بدهید. سپس مغز گردویی را که پودر کرده اید درون رب گوجه ریخته و آن ها را با هم سرخ کنید. اکنون محتویات داخل زودپز را داخل دیگ بریزید.

مرحله پنجم

سیب زمینی هایی را که شسته اید، پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید. لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و داخل دیگ بریزید. حدودا 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد.

کلام پایانی

دقت کنید که باید مراحل این آبگوشت را کاملا به ترتیب و دقیق انجام دهید تا طعم خوبی داشته باشد. شما در شهرتان آبگوشت را چگونه می پزید؟ به نظر شما چه نکته دیگری را می توان به طرز تهیه آبگوشت کرمانی اضافه کرد تا مزه آن بهتر شود؟ منتظر کامنت های شما عزیزان هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا