آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه و مجلسی به روش ایلامی  

آشنایی با غذای فرهنگ ها و شهرهای مختلف می تواند بسیار جذاب باشد و تجربه ای منحصر به فرد برای هر شخصی رقم بزند. از این رو تصمیم گرفتیم که در این مطلب طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه و مجلسی به روش ایلامی را به شما آموزش دهیم. اگر علاقه مند به طعم های جدید هستید تا پایان این نوشتار همراه ما باشید.

مواد لازم

جهت پختن آبگوشت بامیه برای 4 نفر، لازم است که مواد زیر را تهیه کنید.

  • گوشت گردن یا سردست: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • بامیه: ۴۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن: به مقدار کم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: به مقدار دلخواه

طرز تهیه آبگوشت بامیه

طرز تهیه آبگوشت بامیه ایلامی را در ادامه بخوانید.

مرحله اول

پیازها را خرد کنید. داخل دیگ روغن ریخته و آن را روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. پیازها را درون دیگ بریزید و آن ها را تا جایی که حالت سبک پیدا کنند، سرخ کنید.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت، سیر، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس 4 لیوان آب جوش داخل دیگ بریزید تا گوشت ها به خوبی پخته شوند.

مرحله سوم

اجازه دهید مواد دو ساعت روی شعله گاز بمانند. اکنون بامیه ها را پاک کنید. فقط توجه داشته باشید که نباید دم آن ها را به گونه ای بگیرید که مایع لزج بامیه بیرون بیاید. سپس آن ها را بشویید و داخل یک سبد بگذارید تا خشک شوند. 

مرحله چهارم

یک تابه را روی شعله گاز بگذارید. درون آن روغن بریزید و اجازه بدهید که داغ شود. بامیه ها را تا اندازه ای که بوی خامی آن ها از بین برود، تفت بدهید. گوجه ها را نیز داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و همراه با بامیه ها تفت دهید. پوره گوجه را نیز داخل تابه بریزید و تا زمانی که آب پوره گرفته شود، سرخ کردن را ادامه دهید. نیم ساعت آخری که برای پخت غذا لازم است، این مواد را درون دیگ آبگوشت بریزید. سیب زمینی ها را نیز داخل دیگ ریخته و به مواد نمک بزنید.

مرحله ششم

زمانی که بامیه و سیب زمینی پخته شد، آبگوشت آماده سرو کردن است. می توانید آن را با نان سنگک ، سبزی، سالاد شیرازی، ماست، پیاز و ترشی بخورید.

مرحله هفتم

معمولا این غذا به صورت تند تهیه می شود اما این مورد سلیقه ای است. آبگوشت شما باید حالت آبکی داشته باشد.

کلام پایانی

توجه داشته باشید که اگر می خواهید آبگوشت شما طعم خوبی داشته باشد و به خوبی جا بیفتد، باید مراحل را به ترتیب و کاملا درست انجام دهید. آیا شما تا کنون این غذا را میل کرده یا پخته اید؟ به نظر شما چه نکات دیگری را می توان به طرز تهیه آبگوشت بامیه ایلامی اضافه کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا