آموزش آشپزی

طرز تهیه شنیسل مرغ فوق العاده خوشمزه به روش اصیل آلمانی

شنیسل مرغ از غذاهای محبوب و خوشمزه آلمانی است که در سراسر دنیا شناخته شده است. این غذا به دلیل طعم عالی و سادگی تهیه، طرفداران زیادی دارد. در این مطلب، قصد داریم طرز تهیه شنیسل مرغ به روش اصیل آلمانی را با جزئیات کامل به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای 4 نفر:

نام ماده مقدار
سینه مرغ 2 عدد کامل
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط (خرد شده)
پودر پانکو یا سوخاری 1 لیوان
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
آرد نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی

آماده سازی:

ابتدا سینه های مرغ را از وسط به صورت افقی برش دهید تا کمی نازک تر شوند. سپس روی تخته آشپزخانه قرار داده و با پلاستیک فریزر پوشانده و با بیفکوب روی آنها بکوبید تا یکدست و کمی نازک تر شوند. دقت کنید که نباید زیاد بکوبید تا از وسط پاره نشوند.

مزه دار کردن:

سینه های مرغ را داخل کاسه ای قرار دهید و آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و پیاز خرد شده را به آنها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها به خوبی مزه دار شوند.

سرخ کردن:

تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و روغن مخصوص سرخ کردنی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روغن به آرامی داغ شود. سپس سینه های مرغ را از یخچال خارج کرده و پیازها را از آنها جدا کنید. روی هر طرف سینه مرغ کمی نمک و فلفل بپاشید.

سه ظرف را کنار هم قرار دهید. در ظرف اول پودر پانکو یا سوخاری را بریزید، در ظرف دوم تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید، و در ظرف سوم آرد را بریزید.

هر سینه مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر پانکو یا سوخاری بغلتانید و بلافاصله در روغن داغ قرار دهید. اجازه دهید هر طرف سینه مرغ به مدت حدود 3 تا 5 دقیقه سرخ شود.

سرو:

شنیسل مرغ آماده شده را روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس قارچ سرو می کنیم.

نکات:

برای تهیه سس قارچ به روش رستورانی می توانید آموزش زیر مراجعه نمایید.

برای خوشمزه تر شدن شنیسل، می توانید قبل از سرخ کردن، کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز به سینه های مرغ اضافه کنید.

اگر به جای پودر پانکو از آرد سوخاری استفاده می کنید، می توانید کمی پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کنید.

شنیسل مرغ را می توانید با سس های مختلفی مانند سس قارچ، سس گوجه فرنگی، سس خردل و سس تارتار سرو کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا