آموزش آشپزی

طرز تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی

اگر می خواهید که در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید و به دنبال رسپی های جدید هستید، آبگوشت اسفناج می تواند یک انتخاب فوق العاده باشد. از این رو تصمیم گرفتیم که در این نوشتار طرز تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی را که در واقع یک غذای اصیل و قدیمی ایرانی است، به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

برای تهیه این آبگوشت خوشمزه برای 4 نفر، به مواد غذایی که در ادامه معرفی می کنیم نیاز دارید.

  • نخود: ۱ لیوان سرخالی
  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه، دارچین و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

برای اینکه غذایی خوش طعم داشته باشید، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول

ابتدا نخودها را درون یک ظرف ریخته و آب را تا میزانی که بالای نخودها بیاید، داخل ظرف بریزید. اجازه دهید که آن ها به مدت یک شب درون آب بمانند. برای اینکه نفخ نخودها گرفته شود، چند مرتبه آب را عوض کنید.

مرحله دوم

یک دیگ را روی حرارت قرار دهید. پیازهایی را که از قبل به صورت نگینی خرده کرده اید همراه با روغن درون آن بریزید. تا زمانی که پیازها حالت شیشه ای و سبک پیدا کنند آن ها را تفت دهید.

 مرحله سوم

در این مرحله گوشت گوسفند را شستشو داده و به پیازها اضافه کنید. تا وقتی که گوشت تغییر رنگ بدهد و کمی سرخ شود، آن را تفت دهید. اکنون زردچوبه و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

رب گوجه را به محتویات داخل دیگ اضافه کرده و به خوبی سرخ کنید. حالا نخود را به همراه 6 لیوان آب داغ درون قابلمه بریزید و بگذارید که گوشت بپزد.

مرحله پنجم

اسفناج های شسته شده را به تکه های بزرگ خرد کنید. سپس تابه ای را روی شعله گاز قرار دهید، اسفناج را همراه با روغن درون آن بریزید تا سرخ شوند.

مرحله ششم

زمانی که نخود و گوشت پخته شد، اسفناج را به آن ها اضافه کنید. بعد از 30 دقیقه گرد لیمو، آبغوره، دارچین و نمک را داخل مواد بریزید. شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید که آبگوشت با حرارت ملایم به خوبی پخته شود و جا بیفتد.

مرحله هفتم

اگر گوشت ها چربی دارند، آن ها را جدا کرده و با گوشت کوب له کنید. سپس آن ها را دوباره به مواد اضافه کنید.

کلام پایانی

می توانید این غذای خوشمزه را همراه با نان سنگک و سبزی نوش جان کنید. آیا شما تاکنون این خوراکی را درست کرده اید؟ نکته خاصی در ارتباط با طرز تهیه آبگوشت اسفناج می دانید؟ خوشحال می شویم که دانسته ها و قلق های آشپزی خود را برای ما بنویسید تا سایر افراد نیز از آن استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا