طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی
یکی از لذت بخش ترین تجربه ها در زندگی، امتحان کردن غذاهای سایر کشورها و فرهنگ ها است. خصوصا اگر خودمان آن را بپزیم می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. علاوه بر این، خوردن یک وعده غذای خوشمزه در کنار خانواده باعث می شود که لحظاتی را به شادی بگذرانیم. از این رو قصد داریم که در این نوشتار شما را با یک غذای خارجی آشنا کنیم. برای یادگیری طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم
برای پخت این کباب لذیذ برای 4 نفر، لازم است که مواد زیر را تهیه کنید. اگر قصد دارید که این غذا را برای تعداد افراد بیشتری بپزید، مواد را به همان میزان اضافه کنید.
- گوشت چرخ کرده: 600 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز: ۲ عدد
- پیاز سفید: ۲ عدد بزرگ
- جعفری: ۵۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور پخت آدانا کباب
مراحل زیر را برای تهیه این غذای لذیذ انجام دهید.
مرحله اول
جعفری، فلفل دلمه ای و پیاز را با یک ساطور خرد کنید. اکنون آن ها را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه درون یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
مرحله دوم
محتویات را حدودا ده دقیقه با دست ورز دهید. این کار را تا زمانی انجام دهید که مواد منسجم شوند. اکنون روی ظرف را با استفاده از سلفون بپوشانید و 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد استراحت کنند. این کار باعث می شود هنگام کباب کردن مواد به سیخ بچسبند و نریزند.
مرحله سوم
بعد از دو ساعت ظرف را از یخچال بیرون بیاورید. چند دقیقه دوباره محتویات داخل ظرف را ورز دهید. اکنون مواد را مانند کوبیده به سیخ بکشید.
مرحله چهارم
در این مرحله منقل را آماده کنید. زمانی که همه زغال ها روشن شدند، سیخ را روی آن ها قرار دهید. کمی صبر کنید که مواد کباب سفت شود و به سیخ بچسبد. حالا باید حواستان به سیخ ها باشد و آن ها را هر چند لحظه یک بار بچرخانید تا تمام قسمت های گوشت بپزد.
مرحله پنجم
می توانید گوجه فرنگی و فلفل سبز هم روی زغال بگذارید و میل کنید. زمانی که کباب شما آماده شد آن را با برنج یا نان پیتا بخورید. نوش جان.
کلام پایانی
دقت داشته باشید که باید مراحل را کاملا به ترتیب و دقیق انجام دهید. اگر دستور تهیه به خوبی انجام نشود ممکن است که کباب شما از سیخ بریزد. زمانی که این غذا را تهیه کردید حتما نتیجه و طعم آن را در قسمت کامنت برای ما بنویسید. به نظر شما چه نکات دیگری را می توان به طرز تهیه آدانا کباب اضافه کرد؟