چاشنی، ترشی و مربا
-
طرز تهیه ترشی لیته، به روش سنتی با نکات بسیار مهم!
ترشی لیته یکی از محبوبترین ترشیهای ایرانی است که طعم و عطر بینظیری دارد. این ترشی با بادمجان کبابی، سبزیجات معطر و سرکه درست میشود و از آن میتوان در کنار غذاهای مختلف استفاده کرد. در این مطلب، میخواهیم شما را با طرز تهیه ترشی لیته به روش سنتی آشنا کنیم و چند نکته مهم برای تهیهی این ترشی خوشمزه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی قرمز و زرد + نکات طلایی
مربای سیب یکی از محبوبترین و خوشمزهترین مرباهاست که برای صبحانه، عصرانه و حتی تزیین دسرها استفاده میشود. مربای سیب قرمز و زرد نیز با طعم و رنگ جذاب خود، طرفداران زیادی دارد. در این مقاله، به شما آموزش میدهیم که چگونه مربای سیب خوشمزه و مجلسی قرمز و زرد را در منزل تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه مربای…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
ترشی کلم قرمز از ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل رنگ جذاب و طعم بینظیرش، همواره در کنار انواع غذاها سرو میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشی کلم قرمز به روش رستورانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز به روش رستورانی مواد اولیه مقدار…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!
مربای به، یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با عطر و طعم بینظیر و رنگ قرمز جذابش، یادآور خاطرات شیرین پاییز است. برای تهیه یک مربای به شفاف و خوشرنگ، لازم است به نکات و فوت و فنهای مختلفی توجه کنید. در این مطلب، با هم به رازهای پخت یک مربای به عالی میپردازیم. مواد لازم برای…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص
سلام به همه علاقمندان به طعم و عطر مربای انجیر! امروز با شما همراه هستیم تا رازهای تهیه یک مربای خانگی بینظیر را فاش کنیم. مربایی که نه تنها خوشمزه، بلکه با ظاهری زیبا و رنگ دلنشین، تزیین سفره شما خواهد بود. انتخاب انجیر – راز خوشمزگی مربا اولین گام در تهیه مربای انجیر، انتخاب انجیرهای مناسب است. انجیرهایی با…
بیشتر بخوانید »