خواص بامیه برای دیابت که نمی دانستید!
بامیه نه فقط به علت طعم خوبی که دارد، بلکه به دلیل فواید زیادی که می تواند برای سلامتی داشته باشد، در بین مردم محبوب است. این گیاه کوچک، مقادیر قابل توجه ای کربوهیدرات، پروتئین، ریبوفلاوین، نیاسین، کولین، آهن، فسفر، پتاسیم، روی، مس، اسید پانتوتنیک منگنز، منیزیم، کلسیم، فولات، تیامین، ویتامین A، K، Cو B6 دارد. به همین خاطر از این گیاه برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. از این رو تصمیم گرفتیم که در این نوشتار خواص بامیه برای دیابت را مورد بررسی قرار دهیم.
مهم ترین خواص بامیه برای دیابت
بامیه می تواند فوایدی را که در ادامه خواهیم گفت؛ برای افراد در پی داشته باشد. به همین خاطر بهتر است که در رژیم غذایی تان از آن استفاده کنید.
- بهبود عملکرد سیستم گوارشی دیابتی ها
- بهبود سطح کلسترول افراد دیابتی
- کمک به کاهش استرس
- بهبود سطح کلسترول افراد دیابتی
- کاهش حساسیت به انسولین
- کاهش سطح قند خون
- کاهش جذب گلوکز
بامیه: سوپرغذایی در مبارزه با دیابت
متخصصان توصیه می کنند که اگر می خواهید شانس ابتلا به دیابت را کاهش دهید، بامیه مصرف کنید. در واقع پوست و دانه های این گیاه ترکیباتی دارند که می توانند مانع بروز دیابت شود. علاوه بر این طبق مطالعاتی که وجود دارد، بامیه می تواند جذب گلوکز را کاهش دهد و سطح قند خون را نیز پایین بیاورد.
فیبر بامیه و اثرات آن بر سیستم گوارش
کسانی که دچار دیابت هستند بهتر است از مواد غذایی استفاده کنند که به فعالیت دستگاه گوارش آن ها کمک کند. از آنجایی که بامیه حاوی فیبر است، می تواند به سلامت سیستم گوارش و هضم غذا کمک کند. همچنین فیبرهای موجود در بامیه حساسیت به انسولین را نیز کم می کنند. با خوردن دو یا سه بامیه در اندازه متوسط، می توانید یک گرم فیبر دریافت کنید.
بامیه و کاهش کلسترول در بیماران دیابتی
طبق مطالعاتی که صورت گرفته، مشخص شده است که اغلب اشخاصی که به دیابت مبتلا هستند، سطح کلسترول شان نیز بالا است، برای اینکه میزان آن را کاهش دهید توصیه می شود که بامیه میل کنید. طبق گفته متخصصان، قرار دادن بامیه در رژیم غذایی روزانه می تواند برای این افراد بسیار مفید باشد.
ضد استرس طبیعی برای مبتلایان به دیابت
متاسفانه استرس می تواند سطح قند خون افراد مبتلا به دیابت را افزایش دهد. به همین خاطر این موضوع اهمیت زیادی دارد که این اشخاص بتوانند استرس خود را مدیریت کنند و آن را کاهش دهند. از آنجایی که عصاره دانه بامیه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است، می تواند به کاهش استرس در افراد کمک زیادی کند.
آب بامیه و تاثیرات ثابت شده بر دیابت
طبق گفته محققان آب بامیه می تواند قند خون را در افراد کاهش دهد. همچنین در ترکیه نیز مردم برای سال ها از دانه های پخته شده بامیه برای درمان دیابت استفاده می کنند و این نشان دهنده تاثیرگذار بودن این گیاه برای درمان دیابت است. همچنان نیز تحقیقات در ارتباط با بامیه و دیابت ادامه دارد.
کنترل بهتر دیابت با فیبر
حدودا 8 عدد بامیه در اندازه متوسط، می تواند 3 گرم فیبر را برای بدن ما تامین کند و از این طریق دیابت نیز کنترل می شود. در واقع فیبرها باعث می شوند که فرد دیابتی برای مدت زمان طولانی تری احساس سیری داشته باشد و از این طریق میزان سطح قند خون او کنترل شود.
نتیجهگیری: خواص بامیه برای دیابت
اگرچه که دیابت خواص زیادی برای افراد دیابتی دارد اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که این اشخاص بهتر است که هرگونه مواد غذایی را تحت نظر یک مشاوره تغذیه مصرف کنند تا مشکلی برای آن ها ایجاد نشود. به نظر شما چه نکته دیگری را می توان به مطلب خواص بامیه برای دیابت اضافه کرد؟ منتظر کامنت های شما عزیزان هستیم.